Pagina :
[1]
Dienstleiding 1 (1975)

Vooraan Dhr. Radstake afrekendienst, dan Dhr. Beerlage dienstleiding en achteraan Dhr. Bouwhuis, dienstindeling. Opname september 1975.

Dienstleiding 2 (1975)

Blik in de chauffeursruimte vanuit de afrekendienst. v.l.n.r. Dhr. Radstake, chauffeur Rouwe, chauffeur Bezembinder en monteur Hofstede.

Dienstleiding 3 (1975)

Dienstleider Weerkamp voor het planning bord. Hier deelt hij de bussen in voor de volgende dag. De plaatjes zijn diensten. Hij hangt er plaatjes met busnummers op, zodat de chauffeur de volgende morgen ziet welke bus er op zijn dienstnummer hangt.

Dinstleiding 4 (1979)

Dienstleiding met dienstleider Johan Bouwhuis aan de telefoon en controleurs Frens Start en Roel Ras.

Dienstleiding 5 (1980)

Dienstleiding met v.l.n.r. Controleur Wessel Alkema in opleiding voor dienstleider. Dienstleider Roel Ras en de reserve chauffeurs Jan Broek en Bart Soer.

Mobilofooncentrale 1 (1984)

De eerste mobilofooncentrale op het busstation in Enschede met dienstleider Roel Ras. Hier werden diensten gedraaid van 6.00 uur tot 01.00 uur.

Mobilofooncentrale 2 (1985)

Dienstleider Frens Start achter de nieuwe mobilofooncentrale in de garage Enschede. Deze werd in 1985 in gebruik genomen.

Verkeersleiding 1 (1990)

Door uitbreiding van het vervoersgebied kwam er enkele jaren later een nieuwe centrale. v.l.n.r. de verkeersleiders Roel Ras, Richard van Baal en Johan Olink.

Verkeersleiding 2 (1990)

De meldtafel is bija operationeel. v.l.n.r. de verkeersleiders Roel Ras en Harry Fortuin.

Verkeersleiding 3 (1990)

De nieuwe meldtafel is gereed. Vanaf deze plek is er 24 uur per dag contact met elke bus, waar dan ook in Nederland. Ook kan men bepalen waar de bus zich op dat moment bevindt.

Verkeersleiding 4 (1990)

De verkeersleiders Peter Zwiers en Roel Ras tijdens de dagdienst in actie.

Verkeersleiding 5 (1990)

De meldkamer gezien vanuit het chauffeursverblijf. Achter de meldtafel, verkeersleider Fortuin die de nacht ingaat. Later toen de T.E.T. opging in Connexxion, verdween de meldkamer naar Arnhem.

Pagina :
[1]