Pagina :
[1]
Conductrice Janny van Weerd. (1947)

Conductrice Janny van Weerd.Tot 1949 was zij conductrice bij de TET. Waarschijnlijk is zij toen geemigreerd.

Chf. die hielp bij bevalling (1963)

In de kranten ben ik al druk opzoek, maar tot nu toe heb ik nog niets gevonden. Het was op 24 december 1963 (bijna Kerstmis dus) Mijn Moeder zou onderweg zijn van Almelo naar Borne, de chauffeur zou hebben geholpen met de bevalling en er zou een andere bus zijn ingezet???? Dit is dus verteld over mijn geboorte, ik weet niet in hoever het allemaal waar is, maar voor mij erg belangrijk om te weten. Ik zou zijn geboren na 12 uur of ze hebben de tijd op geschreven toen ik in het ziekenhuis in Hengelo aan kwam????Alvast weer vriendelijk bedankt, Esther.

Klaas Plate (2007)

Hallo Roel, Een fantastisch site alleen jammer dat er nergens een foto van mijn grootvader Klaas Plate te vinden is. Hij leefde net als U voor de T.E.T in zijn tijd danwel. Ik kan me dat nog goed herrinneren als kind zijnde. Hij reed toen nog de fabrieksarbeiders naar Vredestein. Ook hebben we zijn jubeleum meegemaakt in de kantine destijds. We werden opgehaald met een bus en de heer v. Vught hield nog een toespraak. Er heeft altijd een foto in de kantine gehangen en als je de oud Glanerbruggers vroeg of ze Klaas kenden was het altijd die van de T.E.T. Maar als i k nu Uw site zie, dan denk ik dat het een droom is geweest, want uit de verhalen van opa was hij ook nog wel tram bestuurder geweest. In ieder geval bedankt voor uw mooie aandenken van onze oude tijd. Met vriendelijke groet Mieke Plate.

Sylvester Smit (2007)

Hallo Roel, Ik ben op zoek naar de zoon van Co Smit. Co was vroeger controleur in Almelo. Zijn zoon heet Sylvester. Hij zal nu rond de 40 zijn. Groeten, Greta. Reactie: Waarschijnlijk is hij verhuisd naar Ouddorp NH, naar de Pluto straat. (Red.)

Jaap Kroes (2008)

Mijn vader heeft ook bij de TET gewerkt. Zijn naam is Jaap Kroes, hij is inmiddels overleden. Ik ben op zoek naar foto's waar hij opstaat. Dit zou ik erg leuk vinden, ga vooral door met deze goede site. groeten jos

Pagina :
[1]