Ook ik ben begonnen als buschauffeur in het openbaar vervoer in 1971 bij de toenmalige TET, Twentsche Electrische Tramweg Maatschappij. In het begin stond ik er wel een beetje van te kijken naar de in mijn ogen toch wat vreemde hobby van sommige mensen die altijd maar foto's maakten van aankomende en vertrekkende bussen en dan ook nog van alles noteerden in een boekje dat vol stond met allerlei gegevens.

In de garage bij de technische dienst was het een komen en gaan van deze hobbyisten. Alles noteerden ze, wanneer een bus een beurt kreeg, nieuwe banden, kilometers, schade, onderdelen etc. etc.

Door te gaan studeren, kreeg ik in 1978 een andere functie en in de loop der jaren kreeg ik persoonlijk met deze mensen te maken, omdat ik verantwoordelijk was voor het archief en tot op heden beheer ik dat nog steeds.

Hoewel ook de TET in een andere vervoersmaatschappij is opgegaan, is er veel bewaard gebleven zoals boeken, chauffeurs uitrustingen, uniformen, etc. Persoonlijk verzamel ik miniatuurbussen en surf nog wel eens over het net. Van de meeste oude busmaatschappijen is wel wat te vinden, maar over de TET ben ik nagenoeg niets tegengekomen.

Dit heeft mij er toe aangezet om deze website te maken over het openbaar vervoer in Twente en met name over de TET. Inmiddels is deze website over de geschiedenis van de TET bij velen een begrip geworden en is er op dit moment verdeeld over 84 landen, al 59.180 keer bezocht en is er 78.316 keer een pagina bekeken.